Åbent hus - foredrag om livet i et fængsel

Dato/tidspunkt: 18. Oktober 2017, 13:30

Foredrag - Bag fængslets mure

Tom Thomassen, krimiforfatter  og fængselsbetjent gennem 37 år ved Københavns fængsler, har sammensat et spændende foredrag til os. Tom Thomasens bøger har deres baggrund i det kriminelle miljø i de Københavnske Fængsler tilbage til 1967.

Foredraget handler om det liv, der leves bag fængslets mure, om udviklingen i fængselsystemet og om fangernes oplevelser. Det bliver fortalt med humor, varme og alvor.

Velkommen til en tankevækkende eftermiddag, hvorfra du går lidt klogere hjem, måske med et mere nuanceret syn på fængselsvæsenet og på de kriminelle.

Hver onsdag (undtagen i ferietid) er der "åbent hus" i kirkens menighedssal med forskellige indslag og foredrag, som oftest fremgår af kalenderen.

Yderligere oplysninger hos sognemedhjælper Marianne Krog på tlf. 60809923, mail vigerslev.km@gmail.com - Marianne træffes bedst om formiddagen (mandag fri).

Se flere oplysninger om "åbent hus" her

Download plakat