Kirken online

På denne side vil der blive lagt links til forskellige ressourcer, bl.a. prædikener, undervisning, noget for børn, bibellæsning mv.

Hør en prædiken
Her kan du finde prædikener, der er holdt ved gudstjenester i Vigerslev Kirke.

Mikrogudstjenester, andagter og andre videoer på Facebook
På kirkens Facebook-side kan du finde små videoer med mikrogudstjenester og andre dryp fra Vigerslev Kirke. Desuden ligger der billeder, noget for børn og forskellige opslag.

NB. Du kan følge linket til kirkens Facebook-side, selvom du ikke selv har en profil på Facebook. Du bliver nok spurgt, om du vil oprette en profil. Ønsker du ikke det, kan du alligevel se kirkens opslag på siden.

Noget for børn
På DFS - Danmarks Folkekirkelige Søndagsskolers Facebook-side lægges forskellige opslag for børn lægges op. Kig engang...

Påske for børn
Link til Emdrup Kirkes hjemmeside, hvor der dels er korte bibelfortællinger og sange til de mindre børn med Duplo-figurer og dels videoer med idéer til kreative aktiviteter relateret til påskedagene - alt sammen lavet af ting, man har derhjemme.

Påskeberetning og andre videoklip for lidt større børn
Musiker og entertainer Hans Jørn Østerby har udarbejdet videoer om påskens beretning og andre videoer om Jesu liv. Link til disse videoer på Youtube.

Gudstjenester i radio og på tv
Københavns Domkirken og Sankt Pauls Kirke er hjemsted for DRs radio- og TV-gudstjenester frem til Påske. Dato og tidspunkt fremgår af Stiftets hjemmeside.

Hjælp til bibellæsning
Bibellæserringen er en organisation, der arbejder for at åbne Bibelen for alle. På deres hjemmeside findes en masse inspiration. Desuden findes forskellige gratis ressourcer og også en gratis læseplan.