Kirken online

På denne side vil der blive lagt links til forskellige ressourcer, bl.a. prædikener, undervisning, noget for børn, bibellæsning mv.

Minigudstjenester, andagter og andet på Facebook og YouTube
På kirkens Facebook-side kan du finde små videoer med minigudstjenester, hilsner og andre dryp fra Vigerslev Kirke. Desuden ligger der billeder, noget for børn og forskellige opslag.

NB. Du kan følge linket til kirkens Facebook-side, selvom du ikke selv har en profil på Facebook. Du bliver nok spurgt, om du vil oprette en profil. Ønsker du ikke det, kan du alligevel se kirkens opslag på siden.

Links til mini-gudstjenester på YouTube

KirkeROD online
Ingen ved hvornår, vi igen kan samles til KirkeROD. Derfor har vi oprettet en ny side på kirkens hjemmeside: KirkeROD online.

Hør en prædiken
Her kan du finde prædikener, der er holdt ved gudstjenester i Vigerslev Kirke.

Hjælp til bibellæsning
Bibellæserringen er en organisation, der arbejder for at åbne Bibelen for alle. På deres hjemmeside findes en masse inspiration. Desuden findes forskellige gratis ressourcer og også en gratis læseplan.