Kirken online

På denne side findes links til forskellige ressourcer, bl.a. prædikener, undervisning, noget for børn, bibellæsning mv. De fleste videoer er optaget i conrona-nedlukningsperioden i foråret 2020.

Minigudstjenester, andagter og andet på Facebook og YouTube
På kirkens Facebook-side findes små videoer med minigudstjenester, hilsner og andre dryp fra Vigerslev Kirke. Desuden ligger der billeder, noget for børn og forskellige opslag.

NB. Du kan følge linket til kirkens Facebook-side, selvom du ikke selv har en profil på Facebook. Du bliver nok spurgt, om du vil oprette en profil. Ønsker du ikke det, kan du alligevel se kirkens opslag på siden.

Links til mini-gudstjenester på YouTube (fra foråret 2020)

Links nedlukningstidens online KirkeROD (fra foråret 2020)

Hør en prædiken (opdateres næsten hver uge)
Her kan du finde prædikener, der er holdt ved gudstjenester i Vigerslev Kirke.

Hjælp til bibellæsning
Bibellæserringen er en organisation, der arbejder for at åbne Bibelen for alle. På deres hjemmeside findes en masse inspiration. Desuden findes forskellige gratis ressourcer og også en gratis læseplan.