LEDIGT DRENGEEVÆRELSE I BOFÆLLESSKAB

Vigerslev Kirkes ene præstebolig er i øjeblikket indrettet som bofællesskab for unge mellem 18 og 26 år.

Bofællesskabet er opdelt i 6 værelser i forskellige størrelser samt fælleslokaler som køkken, stue, badeværelser og kælderrum. Huset har desuden terrasse og have.

Kvadratmeterprisen er på ca. 200 kr. inkl. varme, el, vand og internet. Det forventes at lejerne engagerer sig i arbejdet i og ud fra Vigerslev Kirke.

Fra 1. august i år bliver der et værelse ledigt for en ung mand. Værelset ligger i stueetagen og er på ca. 10½ kvm. Husleje: 2.100 kr. pr. måned.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sognemedhjælper Marianne Krog på tlf. 60809923 eller mail: vigerslev.mk@gmail.com.

BEMÆRK: Efter gudstjenesten i Vigerslev Kirke søndag den 3. juni kl. 10.30 arrangerer de unge i huset ÅBENT HUS på adressen. Derfor kom gerne den 3. juni, hvor du kan møde både mennesker fra kirken, mennesker fra huset og se faciliteter i kirke og bolig.

Ønsker du at søge om at leje det ledige værelse, kan du her downloade ansøgningsskema til formålet. Det udfyldte ansøgningsskema sendes til bkw@km.dk. Ansøgningsfrist for at komme i betragtning til det ledige værelse er onsdag den 13 juni 2018.