LEDIGE PIGEVÆRELSER I BOFÆLLESSKAB

Vigerslev Kirkes ene præstebolig er i øjeblikket indrettet som bofællesskab for unge mellem 18 og 26 år.

Bofællesskabet er opdelt i 6 værelser i forskellige størrelser samt fælleslokaler som køkken, stue, badeværelser og kælderrum. Huset har desuden terrasse og have.

Kvadratmeterprisen er på ca. 200 kr. inkl. varme, el, vand og internet. Det forventes at lejerne engagerer sig i arbejdet i og ud fra Vigerslev Kirke.

Der bliver to værelser ledige for to unge piger fra 1. september.
Begge værelser ligger på 1. sal og har skrå vægge.
Det største værelse har en lille balkon og er på ca. 16 kvm. Husleje: 3.200 kr. pr. måned.
Det mindste værelse er på ca. 9,5 kvm. Husleje: 1.900 kr. pr. måned.

Yderligere oplysninger kan fås hos
Kordegn Bodil Witvliet, tlf. 3630 2321: bkw@km.dk
Beboer Emilie, tlf. 2616 7236, e-mail: emilieelmelund@hotmail.com

Ønsker du at komme i betragtning til et ledigt værelse, kan du her downloade ansøgningsskema til formålet.
Det udfyldte ansøgningsskema sendes til bkw@km.dk. Ansøgningsfrist for at komme i betragtning til et værelse er søndag den 9. august 2020.