Præstens klumme i Lokalavisen

af Henrik Laursen

Læs ikke de gode bøger!

I en tid, hvor det vrimler med alle mulige slags bøger, vil jeg gerne anbefale én af dem. Det er en bog, som har lidt af det hele: Historie, fortællinger, spænding, poesi, filosofi, ordsprog, romantik, billedtale, dialoger, biografi og autentiske breve. Og det er en bog, som har bestseller-status. Den er oversat til utallige sprog. Den er kendt i hele verden. Og ingen anden bog kan hamle op med dens globale salgstal. Den er slet og ret en forlagssucces uden lige. 

Denne fænomenale bog er desuden blevet læst igen og igen af mange mennesker. Både kendte og ukendte. Man bliver nemlig ikke sådan lige færdig med den. Det er som om den åbner sig mere og mere, for hver gang man læser den. Som om man hele tiden kan finde noget nyt. Noget tankevækkende, provokerende, trøstende. Ja, mange, som har læst den vil endda sige, at de næsten føler, at den er levende. At den taler til dem. Sådan lidt interaktivt. Det er faktisk en imponerende bog. Den har formet utallige mennesker og hele samfund igennem århundreder. Og det bliver den ved med. 

Tjah, måske har du gættet det! Jeg tænker selvfølgelig på Bibelen. Den er slet og ret fantastisk! Og hvis du ikke har læst i den endnu, så er det bare om at komme i gang! Den fortjener at blive læst af alle ? uanset om man vil kalde sig kristen eller ej. 

En sagde engang, at man aldrig skal læse de gode bøger! Man skal kun læse de bedste! Bibelen er den bedste! God fornøjelse!

 

Vigerslev Kirke

Lykkebovej 1
2500 Valby
telefon 36 30 23 21
fax 36 30 23 61
vigerslev.sognvalby@km.dk
Mød os på facebook 

typofree silkjær