Besøg fra Letland

Fra 9. - 12. august 2019 får vi i Valby besøg af 15 personer fra Valbysognenes fælles venskabsmenighed i Nereta, Letland.

Under besøget vil der ved flere lejligheder blive mulighed for at møde de lettiske gæster.

Fredag den 9. august kl. 15-20:
"Meet and greet" vore lettiske venner i Jesuskirkens sognegård, Skovbogårds Allé 11.
 - Vi begynder med eftermiddagskaffe kl. 15, herefter er der fællesskab med leg, spil, folkedans, sang, hygge mv.
Aftensmad kl. 18.
Arrangementet slutter med aftensang og andagt ca. kl. 20.
- Kom gerne og og vær med og hils på vennerne, kort eller længe. - Du er også velkommen til aftensmad, dog beder vi om tilmelding til aftensmaden senest tirsdag, enten på mail: bkw@km.dk eller tlf. 20889432.

Lørdag den 10. august:
Vi mødes på Amalienborg Slotsplads kl. 11.30 og ser vagtskiftet. Herefter gåtur via havnefronten til Christiania og Vor Frelsers Kirke. Husk madpakke.

Søndag den 11. august kl. 10:
Festgudstjeneste i Margrethekirken med efterfølgende frokost, gaveoverrækkelse mv. Kom gerne - ingen tilmelding.

Her kan du læse meget mere om de 25 års venskab med menigheden i Nereta og historien bag venskabet.