Anden genåbning

I takt med at samfundet lukker op igen, kan også vi mødes flere og i længere tid. I første omgang er det primært i forbindelse med gudstjenesterne.

Rammerne for gudstjenester bliver som de var i efteråret: plads til 83 kirkegængere, sang med to meters afstand, og fuld længde på gudstjenesten. Kirkekaffen vender også tilbage i en sikker udgave - dog ikke på søndag d. 25. april.

Til møder og anden indendørs forsamling må vi være 10 personer samlet. Efter den 6. maj kommer der igen nye retningslinjer, så vi afventer indtil da med at starte ”Kom og syng med” og ”Åbent Hus” op igen.

Børneklubben er godt i gang udendørs og nu må børn og unge være op til 25 indendørs. KirkeROD er også startet op i en udendørs udgave, med indendørs gudstjeneste. Den model fortsætter indtil der lukkes yderligere op.

De to planlagte meditation & musik gudstjenester bliver stadig afholdt som planlagt, måske bliver de lidt længere end en halv time. Menighedsfællesskabets aftner venter vi med til efter den 6. maj, for måske at kunne åbne med Jacob Winther, der vil tale om Ensomhed. Bibelstudiegrupperne kan måske også starte fysisk efter den 6. maj, ellers fortsættes de online som nu.