LEDIGT DRENGEEVÆRELSE I BOFÆLLESSKAB

Vigerslev Kirkes ene præstebolig er i øjeblikket indrettet som bofællesskab for unge mellem 18 og 26 år.

Bofællesskabet er opdelt i 6 værelser i forskellige størrelser samt fælleslokaler som køkken, stue, badeværelser og kælderrum. Huset har desuden terrasse og have.

Kvadratmeterprisen er på ca. 200 kr. inkl. varme, el, vand og internet. Det forventes at lejerne engagerer sig i arbejdet i og ud fra Vigerslev Kirke.

Et værelse er ledigt til indflytning fra 1. eller 15. november for en ung mand. Værelset er et vinkelværelse i stueetagen på ca. 13 kvm. Husleje: 2.600 kr. pr. måned.

Yderligere oplysninger kan fås hos

Sognemedhjælper Marianne Krog, tlf. 6080 9923, e-mail: vigerslev.mk@gmail.com
eller beboer Emilie, tlf. 2616 7236, e-mail: emilieelmelund@hotmail.com

Ønsker du at komme i betragtning til det ledige værelse, kan du her downloade ansøgningsskema til formålet.

Det udfyldte ansøgningsskema sendes på sikker mail til kirkekontoret:
Link til sikker mail til kirkekontoret (log ind med nem-id).

Ansøgningsfrist for at komme i betragtning til det ledige værelse er søndag den 25. oktober 2020.