Koncert 6/5 med Københavns Bachkor

Søndag d. 6. maj kl. 16.00 får Vigerslev kirke besøg af Københavns Bachkor.

Københavns Bachkor er ét af Københavns mest profilerede amatørkor, og de øver til daglig i Sundby kirke på Amager. Koret ledes normalt af den unge tysker Jan Scheerer, men da han er forhindret på dagen, vil norske Tor Morten Halvorsen stå i spidsen for koret ved denne koncert i Vigerslev kirke. Koret har mere end 50 år på bagen, men er med sit brede udsnit af Kbh's befolkning, både aldersmæssigt og på mange andre måder, "still going very strong." Koret opfører fx også jævnligt de helt store klassiske korværker med orkester (Bach's juleoratorium, Verdi's og Mozarts requiem etc.)

Koret står for at skulle på en koncertrejse til Innsbruck, Østrig, i Kristi Himmelfartsferien, og med sig i bagagen - også til Vigerslev kirke i Valby - har koret et program udelukkende bestående af klassisk kirkemusik fra Tyskland (Schütz, Brahms, Bruckner, Rheinberger), Frankrig (Duruflé, Messiaen, Poulenc) og Norge (Grieg, Sandvold, Nystedt, Kverno).

Vigerslev kirke får altid ros for sin glimrende akustik, især i forbindelse med koroptrædener.

Efter koncerten bydes på en forfriskning i menighedssalen.

Fri entré.