Kom-og-syng-med

Et nyt initiativ ser dagens lys i Vigerslev Kirke fra 15. marts i år

Hver anden torsdag fra kl. 17-18 vil organist Jakob Balling stå for nogle fællessangsarrangementer, som vi kalder "kom-og-syng-med".

Idéen er bl.a. blevet til i kølvandet på Valby-Vanløse Provstis nyligt afsluttede salmemarathon, som viste sig at tiltrække ganske mange mennesker, over det meste af de næsten 3 år, det tog at synge hele den danske salmebog fra start til slut.

Repertoiret til "kom-og-syng-med" vil være blandet, men salmebogen og højskolesangbogen vil indtage en særstatus i repertoirevalget.

Vi synger énstemmigt, og det er ikke nødvendigt at melde sig til - man møder bare op i kirken kl. 17.00. Første gang bliver den 15. marts 2018 og alle er velkomne.

"Kom-og-syng-med"-arrangementerne foregår torsdage i ulige uger og kan findes i kalenderen.

Vel mødt! Se datoer indtil sommerferien