Salmemaraton

Kirkerne i Valby-Vanløse provsti er gået sammen i et tre-årigt projekt om at synge samtlige salmebogens 791 salmer igennem fra ende til anden. Det foregår ca. hver 14. dag kl. 17.30-19.00 i provstiets 10 kirker på skift.

Organister og præster leder sangen og undervejs vil der være en kort pause med sandwich og kaffe.

Du kan hente en folder, der oplyser, hvor og hvornår de enkelte sangaftener holdes, i alle provstiets kirker. Folderen kan desuden downloades her på siden.

Der er ikke tilmelding, man kan frit stige af og på, og det er gratis at deltage.

Salmemaraton er en god måde at stifte nærmere bekendtskab med salmebogens salmer og samtidig bliver der lejlighed til at besøge alle kirkerne i provstiet.

Held og lykke med din salmemaraton - og kom godt i mål!

Download folder med 2017-programmet

- BEMÆRK i 2017 begynder og slutter salmemaraton i Vigerslev Kirke