Bryllup i Vigerslev Kirke

I kan blive gift i Vigerslev Kirke, hvis I bor i sognet eller hvis I har et særligt tilhørsforhold til kirken/sognet. Desuden skal mindst én af jer være medlem af Folkekirken.

Ønsker I vielse i Vigerslev Kirke, bedes I henvende jer til den præst i ønsker at blive viet af for at aftale dato og tidspunkt. Herefter kontaktes kirkens kontor, for den endelige bookning.

For at blive gift skal man udfylde en ægteskabserklæring. Dette foregår via www.borger.dk med nemid. Kommunen udsteder herefter en prøvelsesattest, som afleveres på kirkekontoret sammen med fulde navne og adresser på 2 personer, der skal være vidner til jeres bryllup. Vidnerne skal være fyldt 18 år.

Prøvelsesattesten er en bekræftelse på, at betingelserne for at indgå ægteskab er opfyldt. En prøvelsesattest er gyldig i 4 måneder fra udstedelsesdatoen.