Bibel Workshop og Åben Bibel Studiegruppe

BIBELEN er bøgernes bog! Ingen anden bog er blevet trykt i så mange eksemplarer og oversat til så mange sprog. og ingen anden bog har haft så stor indflydelse på så mange mennesker og samfund i så mange århundreder.

I kirken tror vi, at Gud på en helt særlig måde taler til os i BIBELEN. At vi dér kan lære både ham og os selv meget bedre at kende. 

Uanset om man er ung eller gammel, troende eller ikke troende, klog eller dum, mand eller kvinde – så er der altså al god grund til at finde ud af, hvad  er for en bog!

Derfor inviterer vi hver anden torsdag aften til bibelgrupper med fællesskab og fordybelse i Vigerslev Kirke. Der er tre forskellige grupper. Alle grupper er åbne. Og hver gruppe har sin egen stil, så der er også en gruppe for dig! 

ÅBEN BIBELSTUDIEGRUPPE er særligt for dig, som har lidt eller ingen erfaring med Bibelen. Gruppelederne underviser og guider gennem vigtige afsnit i Bibelen på en måde, så alle kan være med, og så alle spørgsmål er velkomne! 

Ledere: Inger Margrethe og Flemming Kofod-Svendsen: 40 76 96 96, kofodsvendsen@gmail.com.

BIBELKREDSEN er særligt for dig, som allerede kender noget eller meget til Bibelen og måske har erfaring med andre gode bibelkredse. I gruppen finder man sammen ud af, hvad der skal arbejdes med, og hvilke materialer, der skal bruges til samtale. 

Ledere: Carsten og Annemarie Andreasen: 30 25 88 92, annemarieandreasen@gmail.com.

BIBELWORKSHOP er særligt for dig, som kender en del til Bibelen i forvejen, og som ønsker at grave dybt. I gruppen arbejdes der med forskellige tolkningsnøgler, som tvinger deltagerne til at arbejde direkte med teksten. 

Leder: Henrik Laursen: 22 48 01 41, heal@km.dk.

Pga. coronakrisen inviterer vi ikke til fællesspisning forud for gruppesamlingerne, der varer fra kl. 19.00-21.00. En undtagelse herfra er første gang efter sommerferien den 20. august, hvor der er fællesspisning kl. 18.30.
(Måske genindfører vi fra 2021 fællesspisning hver gang.)

Velkommen!

Program for sæson 2020 og 2021

 

Vigerslev Kirke

Lykkebovej 1
2500 Valby
telefon 36 30 23 21
fax 36 30 23 61
vigerslev.sognvalby@km.dk
Mød os på facebook 

typofree silkjær