LEDIGT DRENGEEVÆRELSE I BOFÆLLESSKAB

Vigerslev Kirkes ene præstebolig er i øjeblikket indrettet som bofællesskab for unge mellem 18 og 26 år.

Bofællesskabet er opdelt i 6 værelser i forskellige størrelser samt fælleslokaler som køkken, stue, badeværelser og kælderrum. Huset har desuden terrasse og have.

Kvadratmeterprisen er på ca. 200 kr. inkl. varme, el, vand og internet. Det forventes at lejerne engagerer sig i arbejdet i og ud fra Vigerslev Kirke.

Fra 1. januar 2019 bliver der et værelse ledigt for en ung mand. Værelset ligger i stueetagen og er på ca. 13 kvm. Husleje: 2.600 kr. pr. måned.

Der er ÅBENT HUS for interesserede lejere søndag den 25. november kl. 12-15. Har du ikke mulighed for at deltage der, kan du aftale et andet tidspunkt med beboerne, kontaktperson: Emilie, tlf. 26167236.

Har du øvrige spørgsmål, er du velkommen til enten af kontakte Emilie eller sognemedhjælper Marianne Krog på tlf. 60809923 eller mail: vigerslev.mk@gmail.com.

Ønsker du at søge om at leje det ledige værelse, kan du her downloade ansøgningsskema til formålet. Det udfyldte ansøgningsskema sendes til bkw@km.dk. Ansøgningsfrist for at komme i betragtning til det ledige værelse er søndag den 25. november 2018.