Viseaften den 25. april

Onsdag d. 25. april kl. 19.30 er der viseaften i Vigerslev Kirkes menighedssal under temaet "Folkelig livserfaring som den kom til udtryk i revyens guldalder".

Kim Ravn-Jensen (sang) og Lise Gerd Pedersen (flygel) vil prøve at yde deres yndlingsviser retfærdighed med tekst og musik af brødrene Müller, Ludvig Brandstrup, Henrik H. Lund, Aage Stentoft, Kai Normann Andersen med flere.

Ud over til dagligt at passe sit arbejde som ingeniør synger Kim Ravn-Jensen på alle søn- og helligdage tenor i Vigerslev Kirkes kirkekor. Men ikke nok med det: han er også formand for foreningen Visens Venner København og optræder jævnligt som visesanger sammen med sin akkompagnetør, Lise Gerd Pedersen. Nu er turen kommet til Vigerslev Kirke.

Efter Kim's og Lise's optræden byder Vigerslev Kirke på en lille forfriskning.

Fri entré.

Velkommen!