Sogneindsamling med Folkekirkens Nødhjælp 8/3

STOR tak til alle som på den ene eller anden måde var med til at bidrage til nedenstående indsamling. - Det blev en god dag og der blev samlet godt. 10.700 kr. ind til Folkekirkens Nødhjælps i Vigerslev Sogn.

TAK!

--------------------------------------------------------

Søndag den 8. marts 2015 sendes igen frivillige indsamlere på gaden ved Folkekirkens Nødhjælps årlige sogneindsamling.

Folkekirkens Nødhjælp samarbejder med kirkerne i det meste af landet for at samle ind til fordel for kvinder i verdens fattigste lande.

Har du tid og lyst at give en time eller to til fordel for verdens fattigste, så bliv indsamler og mød op i Vigerslev Kirke, hvor vi begynder indsamlingen efter formiddagens gudstjeneste.

Der udleveres ruter fra kl. 12.  Når I kommer hjem er der varm kaffe/te og et stykke brød.

Du kan allerede nu melde som indsamler her.
Du er også meget velkommen til at møde op uden tilmelding og være med den 8. marts i en god sags tjeneste.

Mere om indsamlingen