JUBILÆUMs-fejring

Kirkens 75 års jubilæum fejres med tre events

Kirkens jubilæum markeres med udgivelse af ny info-folder om kirken og med tre events i jubilæumsugen.

Onsdag den 23. november kl. 13.30 er der ’Åbent hus’, hvor den kendte forfatter og foredragsholder Peter Olesen holder billedforedrag om Vigerslevs historie. Kom, hør og lær af én, der virkelig véd noget!

Søndag den 27 november, som er 1. søndag i advent, er der kl. 10.30 festgudstjeneste, hvor biskop Peter Skov-Jakobsen prædiker og kirkens præster medvirker. Der bliver procession anført af FDF med fane. Efter gudstjenesten er der receptionsbuffet for alle. Kl. 13.30 er der børnefest med trylleri og underholdning i et telt på plænen og samtidig er der jubilæumssamling i kirken med hilsener, sang og forskellige indslag. Alle kan være med til at huske historien!

Tirsdag den 29. november kl. 16 får ”kirkeROD” besøg af Sigurd Barrett og Snapper, der medrivende fortæller bibelhistorie. KirkeROD er for alle aldersgrupper og serverer i jubilæets anledning kagemand.

Med jubilæumsprogrammet er der lagt op til fest for både store og små. Alle arrangementer er gratis og alle er velkomne! – Man kan læse om alt, hvad der sker i kirken på www. vigerslevkirke.dk eller hente en kirkekalender i kirken.

Download plakat

Infofolderen, som udgives kommer til at ligge på kirkens hjemmeside sammen med øvrige jubilæums-udgivelser her.