Menighedsrådsvalg 2012

Menighedsrådsvalget er afsluttet for denne gang

Download valgresultatet

Se resultat af konstiuering her

Menighedsrådet ved Vigerslev Kirke deltog denne gang i et valgforsøg, der går ud på, at valget foregik tirsdag den 11. september 2012 på en såkaldt Valgforsamling.

Download resultatet fra Valgforsamlingen

Samtidig forsøges med en valgperiode på 2 år, så der igen skal være valg på Valgforsamling den 9. september 2014.

Mere information om stemmeret, valgbarhed og sognebåndsløsning
For at have stemmeret eller være valgbar til menighedsråd skal man være medlem af Folkekirken, bo i Vigerslev Sogn eller have løst sognebånd til én af sognets præster.

Bor du ikke i Vigerslev sogn, men føler dig knyttet til Vigerslev Kirke og har lyst til at medvirke til at bringe kirken videre ind i fremtiden, så kan du løse sognebånd til én af kirkens præster og således blive opstillingsberettiget før næste valg om 2 år.

Download blanket til sognebåndsløsning HER

Se mere om sognebåndsløsning i Retsinformation HER